4D
Home / 4D / Zo Kan Het Ook / 105 SUV
Senior Utility Vehicle
7-11-04
105

Senior Utility Vehicle

De wintertijd is weer ingegaan, het einde van het jaar nadert en dat noopt tot overdenkingen. Ook wij zullen de waarheid onder ogen moeten zien. We worden allemaal een dagje ouder ook al lijkt het alsof we nog maar gisteren de middelbare school uitholden.
We weten echter beter, over enkele jaren zullen wij ook bijdragen aan de Nijmeegse rollatordichtheid. Daar komen we niet onderuit maar dan willen wel een rollator waarmee we alle gevaren van de stad kunnen trotseren. Pensioneren is tenslotte vooruitzien en wij willen in de toekomst ook veilig over straat. Van ons zal niet gezegd worden dat wij niet verder kijken dan onze bumper lang is.
Veiligheid boven alles dus. Het Senior Utility Vehicle is dé oplossing voor ouderen die veilig over straat willen. De koeievanger is speciaal ontworpen om de vele kuddes bizons, gnoes en andere wildebeesten tegen te houden. Een bekend probleem in Nijmegen zoals iedere terreinwagenbezitter u kan vertellen. De extra brede banden maakt deze ‘rollator' van de toekomst’ het ideale voertuig voor de ruwe stadtrottoirs. Bovendien kunnen de slechtterbeenden met dit voertuig vlot en eenvoudig op Park’44 en andere leuke stukjes stadsgroen over het gras lopen. De optioneel te monteren bouwlampen zorgen ervoor dat u alles goed kunt zien en dat iedereen ook u goed zal zien (voor menig automobilist is het waarschijnlijk het laatste wat hij ziet, maar uw veiligheid gaat voor alles, nietwaar?) Ook zijn deze lampen enorm handig bij het jagen op konijnen. De extra hoge wielophanging maakt het trouwens mogelijk er een ouderwetse handgrasmaaier onder te monteren. Daarmee verwerkt u het dier direct tot hazenpeper of draadjesvlees. Een handige aanvulling op het dieet nu er gekort wordt op AOW en andere pensioensvormen.
De komst van dit vervoermiddel roept echter ook de nodige controverse op. Een aantal supermarkten weigert de poortjes aan de ingang en de paden tussen de schappenrijen te verbreden.
Binnenkort ook leverbaar: de terreinscootmobiel met negatieve wielbasis, extra zware accu, getunede uitlaat en verlichting van onderen.
De 65+SUV zal ongeveer 7 aandelen Park’44 gaan kosten. Voor de terreinscootmobiel moet u op minimaal 17 aandelen rekenen.

Voetpadpiraat: Jac. Splinter
Trottoirstuiver: Argé Nieuwenhuijzen

Volgende week: Breedbouw