Jac.Splinter - ACTUEEL NEXT

Jac

Bureaucratievakantieboek

Het Grote BureaucratieVakantieBoek 'Ja maar meneer ik doe ook maar mijn werk' komt er aan! Vanaf 17 april leverbaar. Bestel nu een exemplaar!
96 Pagina's met lange en korte verhalen over bureaucratie afgewisseld met spelletjes, puzzels, film- en leestips.
Verpakt in een handige dossiermap samen met een paars potlood, een bouwplaat voor een postvakje, een aanvraagformulier voor een klachtenformulier, een boekenlegger met daarop een print van de bureaucratiesjaal en een bestelkaart voor de poster van het Monument voor de IJverige Ambtenaar.
De binnenkant van de dossiermap is het speelbord voor het speciaal voor het BureaucratieVakantieBoek ontwikkelde spelletje "Wie is er aan de beurt?".

Aan het Bureaucratievakantieboek werkten mee:
Redactie: Patrick Arink, Jac Splinter
Teksten: Patrick Arink, Martijn Bakker, Yvette Bongers, Jaap van den Born, Patrick Feijen, Claudia Fitsch,Jeroen Hilhorst, Constant Hoogenbosch, Amal Karam, Marjon Klomps, Melan Floris Lambers, Marja Morskieft, C.M. van Neer, Frank Norbert Rieter, Jac Splinter, Jan Verhoeven, Victor Voermans en vele anderen
Tekeningen: Elske Berndes
Zoek de Verschillen: Studio Noodweer, Rob Derks
Cartoons: Studio Noodweer, René Leisink
Beslisboom: Blijstift, Erik van Tuijn
Strip: Mooves, Remco Lee Polman en Wilfred Ottenheijm
Puzzels: Ron van der Goor, Melan Floris Lambers , C.M. van Neer
Bureaucratiesjaal: Kets design, Mechtild Kets
Foto’s: Gerard Verschooten, Jan Banning, Jac Splinter
Druk:
Boek en Dossiermap: Drukwerkfabriek, Nijmegen-Oosterhout
Potlood: Groene Was, Nijmegen
Bouwplaat: Kurtface, Nijmegen
Poster Monument: Jansen Print, Nijmegen

Uitgeverij duidelijke taal
Eerste druk, april 2020, oplage 500,
genummerd en allen anders bestempeld
ISBN 9789 0830 45054

Ja maar meneer ik doe ook maar mijn werk is bedacht door Jac.Splinter omdat hij regelmatig bij zijn eigen projecten tegen nogal wat bureaucratie aanliep, maar ook vooral omdat hij in augustus 2019 een "akkefietje" had als mantelzorger met een aanvraag via de WMO. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Dat verhaal loopt nog maar 9 augustus was de maat vol en heeft hij de wethouder aan zijn jas getrokken... Na een gesprek van een uurtje was binnen een week geregeld waar ze zes maanden op zaten te wachten... (details leest u in het boek ;-) Het moest echter geen zuur verhaal worden en toen kwam het idee om er een "vakantieboek" van te maken en nodigde hij collega's uit om mee te werken. Het resultaat mag er zijn! Met humor bestrijden zij de bureaucratie!
Bureaucratie wordt dan ineens weer leuk! Ha!

Bestellen kan rechtstreeks bij Jac. Splinter. Het kost €19,95 per stuk, de verzendkosten zijn 5 euro per boek. Maak het totale bedrag op banknr NL90 TRIO 0786 9066 50 t.n.v J. Splinter, Nijmegen.
Vermeld bij de betaling het adres waar het boek naar toe kan.
Als je er meer bestelt, bel dan even over de verzendkosten. 06 17 49 28 24