Jac.Splinter - ACTUEEL NEXT

Jac

Bureaucratievakantieboek

Ik ben, samen met een aantal mensen uit mijn vriendenkring (tekenaars, schrijvers, dichters, fotograaf) een vrolijk boek aan het maken over bureaucratie in al zijn facetten (nou "bijna al" dan).
De titel is "Ja maar meneer ik doe ook maar mijn werk". Het wordt een boek met een deel serieuze zaken over bureaucratie, en daar tussendoor satire en spelletjes.
Ik heb dit bedacht omdat ik regelmatig de afgelopen jaren bij mijn eigen projecten tegen nogal wat bureaucratie aan gelopen ben, maar ook vooral omdat ik deze zomer een "akkefietje" had als mantelzorger met een aanvraag via de WMO. Dat verhaal loopt nog maar begin augustus was de maat vol en heb ik de wethouder aan zijn jas getrokken... Na een gesprek van een uurtje was binnen een week geregeld waar we zes maanden op zaten te wachten... (details lees je in het boek ;-)
Het moest echter geen zuur verhaal worden en toen kwam het idee om er een "vakantieboek" van te maken.

En dan wordt de bureaucratie ineens weer leuk! Ha! met puzzels spelletjes kleurplaten cartoons etc. feiten en fictie! Materiaal verzamelen is tot eind 2019, vormgeving in januari, februari 2020, drukken is in maart en in april komt het uit.
Voorlopige oplage 500 exemplaren genummerd (en gesigneerd desgewenst en of bestempeld. Als je nog ervaringen hebt met de bureaucratie geef het door.

Bestellen kan rechtstreeks bij mij. Het kost €19,95. de verzendkosten zijn 5 euro per boek. Maak het totale bedrag op banknr NL90 TRIO 0786 9066 50 t.n.v J. Splinter, Nijmegen Vermeld bij de betaling: GBVB 2020 en het aantal boeken dat u bestelt.  Als je er meer bestelt, bel dan even over de verzendkosten. 06 17 49 28 24